Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Εναλλακτικοί Τρόποι Δουλειάς!


Η ομάδα μας θέλοντας να βοηθήσει, δίνει στους συνεργάτες της άτομα-επαφές να δουλέψουν για να δημιουργήσουν-αναπτύξουν το δικό τους δίκτυο κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις σε καμία άλλη ομάδα-εταιρεία.
Πέρα από αυτή την βοήθεια που μας δίνετε πρέπει και εμείς με κάποιο τρόπο κάτι να κάνουμε από πλευράς μας,
Αυτό λοιπόν που σκέφτηκα εγώ ήταν να γραφτώ σε ένα site με μαμάδες σαν μαμά που είμαι.. WWW.PARENTS.GR και www.forum.eimaimama.gr!!!!!!!! 
Έκανα εγγραφή και ξεκίνησα να μιλάω με τις μαμάδες ξέροντας πόσο δύσκολο είναι να έχεις παιδί-οικογένεια  και ξέροντας πόσο θα ήθελαν ένα extra εισόδημα και πόσο μάλλον μέσα από το σπίτι!!!!!!!!!
 Διαφήμισα αρχικά την εταιρεία μετά την ομάδα μου (τι μας προσφέρει δηλαδή) και έτσι άρχισε η όλη συζήτηση...
Έλαβα αρκετά e-mail υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές μαμάδες. Βέβαια άκουσα και (είναι κάτι σαν την τάδε εταιρεία; κτλ) εκεί λοιπόν  τους έλεγα να μου αφήσουν κάποιο τηλέφωνο να καλέσω διότι μέσα από ένα e-mail σαφώς  δεν μπορώ να λύσω τις απορίες τους,  αρχικά έστελνα το site μας για  να μας γνωρίσουν και μετά  έπαιρνα τηλέφωνο. Έτσι θα μπορούσαν να παίρνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο δουλειάς και τα προϊόντα αλλά και την βοήθεια που παρέχεται από τις επαφές από την ομάδα μας.
Υπάρχει ανταπόκριση αρκετή θα έλεγα και είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν μια συνεργασία μαζί μας  εάν όχι τώρα το σίγουρο είναι πως θα γίνει κάποια στιγμή!!!
ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου