Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG Η ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ


Θα σας παρούσιάσουμε κάποιους τρόπους μέσω των οποίων μπορείτε μπορείτε να αποκτήσετε καινούργιους αναγνώστες και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του blog ή του site σας εύκολα και κυρίως χωρίς να ξοδεύετε χρήματα για διαφήμιση.
Sites κοινωνικής δικτύωσης
Ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να συστήσετε τη σελίδα σας στον κόσμο μιας και είναι και πολύ εύκολο και αποδοτικό. Είναι το λεγόμενο social media marketing. Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε σε site όπως το FACEBOOK το TWITTER το MYSPACE κ.α. μια σελίδα που να αφορά το blog σας να την εμπλουτήσετε με ότι νομίζετε εσείς καλύτερο και να βάλετε στο blog σας διάφορα buttons ή widgets που υπάρχουν στο διαδίκτυο που να παραπέμπουν στις σελίδες σας πχ στο FACEBOOK. Αυτά τα site γενικώς προσφέρουν πάρα πολλές δυνατότητες προώθησης.
FORUMS
Μπορείτε να γραφτείτε σε διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο και να γράφετε τις απόψεις σας για διάφορα θέματα (όχι spam τα χουμε ξαναπεί αυτά). Σ αυτά τα φόρουμ μπορείτε μετά το σχόλιο σας να βάζετε την υπογραφή σας η όποια μπορεί να είναι το url της σελίδας σας, οπότε αυτό το βλέπει πολύς κόσμος.  Σε φόρουμ σχετικά με τη σελίδα που προωθείτε μπορείτε να αναφερθείτε άμεσα σ αυτήν εφόσον σας το επιτρέπουν οι γενικοίο κανόνες του κάθε φόρουμ. Υπογραφή με το url της σελίδας σας μπορείτε να βάλετε και στα e-mails που στέλνετε.
TRAFFIC EXCHANGE SITES
Οι σελίδες στοχευμένης ανταλλαγής επισκεψιμότητας επι το ελληνικότερον είναι site στα οποία επισκέπτεσαι διάφορες σελίδες και σε αναλογικό αντάλλαγμα οι άλλοι επισκέπτονται τη δικιά σου. Κάποιος μπορεί να πει ότι τέτοιου είδους σελίδες απλά φέρνουν άχρηστο traffic στη σελίδα αλλά δεν είναι έτσι γιατί μπορεί να φέρει πολλούς υποψήφιους αναγνώστες και να γίνει πιο εύκολα γνωστή σε ευρύτερο κοινό.
Η πιο γνωστή traffic exchange σελίδα είναι


Το ΕΑSYHITS4U λειτούργει πάνω απο 8 χρόνια και προσφέρει traffic ratio 1:1,δηλαδή για κάθε σελίδα που επισκέπτεσαι ένας επισκέπτεται τη δικιά σου. Επίσης προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως το να επιλέγεις τη χώρα απ την οποία θέλεις να είναι οι επισκέπτες σου (πολύ χρήσιμο για ελληνικές σελίδες), επιλογή ποιές ημέρες και μέχρι πόσες φορές ημερησίως θέλεις να εμφανίζεται η σελίδα σου. Μπορείς να βάλεις μέχρι 15 site και τέλος μπορείς να βγάλεις και κάποια χρήματα απ αυτό μιας και για κάθε 1000 site που επισκέπτεσαι κερδίζεις 0,30 $. Άλλα παρόμοια site είναι τα
LAZYHITS
TRAFFICADLINKS
FAST TRAFFIC
SYNC Βάση δεδομένων με όλα τα Ελληνικά blogs
Το SYNC Blogs έχει δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με όλα τα Ελληνικά blogs. Μπορείτε να καταχωρήσετε δωρεάν το blog σας να έρθετε σε επαφές με άλλους bloggers και να προωθήσετε τη σελίδα σας πολύ εύκολα.
Λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις
Σε κάθε ανάρτηση που κάνετε φροντίστε να γράφετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που αντιστοιχούν στο κείμενο σας κάνοντας έτσι πιο εύκολη την εύρεση της σελίδας σας απο τις μηχανές αναζήτησης.

Πριν όμως και πανω απ όλα αυτά φροντίστε να σας αρέσει αυτό που κάνετε και αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο είτε πρόκειται για επαγγελματικό σκοπό είτε απλά για χόμπυ. Όλα μετά είναι στο χέρι σας.

ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΣΤΑ SOCIAL NETWORKS!
ΟΝΟΜΑ SKYPE: fmcharis


Πηγή: http://kerdos-skopos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου