Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Nέα Προϊόντα Make up!!!

Βάση από σιλικόνη
Με βάση την τεχνολογία των πολυμερών της σιλικόνης. Προετοιμάζει το δέρμα πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ. H απαλή και μεταξένια σύνθεσή της, καλύπτει διακριτικά τις ατέλειες της επιδερμίδας, τις μικρές ρυτίδες και τους ανοιχτούς πόρους.

Πούδρα σε σκόνη
Απαλή, ελαφριά πούδρα, ιδανική για τέλεια βάση του μακιγιάζ. Εμπλουτίσθηκε με απόσταγμα κακαόδεντρου, πράσινου τσαγιού και μεταξιού, τα οποία ενυδατώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα προσφέροντας της ανεπανάληπτη ελαστικότητα. Μικρομετροποιημένο ταλκ χαρίζει στο δέρμα μεταξένια ύφη. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Διαθέσιμα χρώματα: Fair, Biscquit
3 STEP MASCARA
Προσφέρει θεαματικό όγκο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Τα πολυμερή και τα φυσικά εκχυλίσματα φρούτων και λουλουδιών που περιέχει  δημιουργούν στις βλεφαρίδες ένα στρώμα προστασίας από την υγρασία ενώ ταυτόχρονα τις ενυδατώνει. Η προσθήκη των ενεργών υαλουρονικών σωματιδίων βελτιστοποιεί την προμήθεια του υαλουρονικού οξέος στις βλεφαρίδες προσφέροντας ένα μοναδικό  βελούδινο βλέμμα.
 Αυτόματα μολύβι  φρυδιών
-Υπογραμμίζει το σχήμα των βλεφαρίδων χαρίζοντας ένα πιο πυκνό αποτέλεσμα
-εξασφαλίζει βαθύ χρώμα και φυσικό αποτέλεσμα
- εύκολο στην εφαρμογή 
-αυτόματη μύτη
- με προστατευτικό κερί
Διαθέσιμα χρώματα: bistre, auburn
Gel  χειλιών με μέλι
-  συστατικά που βοηθούν στην ανάπλαση του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ανοικοδόμηση των χειλιών και την ελκυστική εμφάνιση τους
- με εκχύλισμα μελιού
-με βούτυρο shea, βιταμίνη E  και ενυδατικά συστατικά
- χαρίζει μοναδικό αποτέλεσμα στα χείλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου